Ochucovadla
Ochucovadla jsou potravinové přísady, které slouží k obohacení chuti jídel. Patří sem koření, bylinky, směsi koření, sůl, octy, oleje a další. Ochucovadla jsou důležitou součástí vaření a pečení a pomáhají vytvářet různé chutě a vůně. Některé ochucovadla mají také zdravotní výhody, jako například bylinky nebo koření s protizánětlivými účinky. Kategorie ochucovadla nabízí široký výběr těchto přísad, které mohou být využity při přípravě různých jídel.
Nejprodávanější
8 položek celkem
140 Kč
Balení obsahuje 4 sáčky Příprava: do hrnečku nasypte obsah sáčku, přelijte horkou vodou, nechte 1 min. odstát. Složení: SÓJOVÉ boby, rýže, mořská sůl, sušená zelená cibulka, kuzu, nigari. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 1356kJ/324kcal Tuky 13,00g z toho nasycené mastné kyseliny 2,20g...
36 Kč
Vhodné k dochucení salátů a dalších pokrmů, k pití naředěné vodou nebo do koupelí. Přírodní usazeniny nemají vliv na kvalitu a chuť!. Složení: ocet kvasný ovocný, pitná voda. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 0kj/0kcal Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g Sacharidy 0g z toho cukry...
100 Kč
Miso pasta s obsahem soli nižším o 25% než u ostatních Miso past Natural. Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Složení: hnědá rýže BIO, rýže BIO, SOJOVÉ boby BIO 43%, pitná voda,...
127 Kč
sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů. Rozdíl mezi shoyu a tamari: Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to...
143 Kč
TAMARI SAN - J BIO je sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů. Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje...
97 Kč
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume - su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v...
55 Kč
S proměnou životního stylu přibývá samostatně bydlících jednotlivců, kteří vaří jednu porci a také vytížených pracantů, kteří nemají na dlouhé vaření čas. Pro všechny je tu teď řešení ve formě malého pomocníka, který perfektně dochutí každou polévku a dodá jí chuť poctivého zeleninového vývaru i...
103 Kč
Amazake neboli rýžový dezert či krém, pochází z Japonska a jedná se o fermentovanou (přirozeně zrající) rýži. Je to zdravý, lehce stravitelný dezert bez přídavku sladidel, dochucovadel a konzervačních látek. Dezert se servíruje v kombinaci s ovocem, vanilkou, skořicí nebo zázvorem. Můžete jej...