Potraviny, Strana 15
- Koření a sůl
- Nakličování
- Řasy
- Sušené plody
- Müsli, lupínky a cereálie
- Instantní kaše
- Čokolády
- Káva, kakao a jejich náhražky
- Cukry a sladidla
- Pečení a vaření
- Ochucovadla
- Oleje a tuky
- Nápoje
- Luštěniny a obiloviny
- Těstoviny
- Sušenky a sladkosti
- Slané pochutiny
Nejprodávanější
288 položek celkem
68 Kč
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku. Mandlová mouka se vyrábí z najemno...
32 Kč
Ovesná mouka je skvělou volbou, pokud vyžadujete bezlepkovou mouku a zároveň chcete produkt s kvalitními výživovými hodnotami. Ovesná mouka se vyznačuje vysokým obsahem bílkovin. Pečivo z ovesné mouky Vám dodá dostatek energie na celý den. Alergeny: produkt neobsahuje žádné alergeny. Složení:...
27 Kč
Ovesná mouka se přidává do těst z pšeničné mouky pro svou ovesnou chuť, schopnost dělat těsto křehčí a vláčnější a v kuchyni je vhodná pro snížení obsahu lepku. Ovesnou mouku můžete použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček. Složení: mouka z OVESA...
38 Kč
Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Při pečení se obvykle také míchá s jinými druhy mouky (pohanková, kukuřičná a další). ...
38 Kč
Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Složení: mouka z loupané...
38 Kč
Rýžová mouka polohrubá je velmi lehce stravitelná mouka s nízkým obsahem tuku používání k sladkému i slanému pečení. Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a...
73 Kč
Tapioková mouka je výborná náhrada za klasickou pšeničnou mouku. A má opravdu široké spektrum využití. Obsahuje spoustu sacharidů, bílkoviny a hlavně neobsahuje lepek ani jiné alergeny. Tapioková mouka je tak ideální pro celiaky, vegany či při paleo stravě. Složení: 100% škrob z hlízy keře...
35 Kč
Fazole mungo jsou zhruba pětimilimetrová semena z teplomilné rostliny vigna zlatá (Vigna radiata), jejíž domovinou je Asie. Tato luštěnina každopádně svým vzhledem i chutí připomíná klasický hrášek. Fazole mungo působí kladně na obranyschopnost organismu a na trávící soustavu. Konzumují se buď...
107 Kč
Obsahuje velké množství omega - 3 mastných kyselin, zvláště kyseliny linolenové. Lněný olej je skvělý k přípravě salátů a studených jídel. Tuky 99,90 g z toho mastné kyseliny nasycené 8,30 g z toho mastné kyseliny nenasycené 12,90 g z toho mastné kyseliny polynasycené 78,80 g Kyselina...
27 Kč
Ovesné otruby pomáhají doplňovat vlákninu do stravy, která je složená převážně z rafinovaných potravin. Obsahují cenné minerální látky a také vitamíny, hlavně skupiny B. Ovesné otruby jsou kupodivu velice chutné i v suchém stavu a lze je s úspěchem vmíchat i do müsli a také do pečiva, kterému...