Potraviny, Strana 17
- Koření a sůl
- Nakličování
- Řasy
- Sušené plody
- Müsli, lupínky a cereálie
- Instantní kaše
- Čokolády
- Káva, kakao a jejich náhražky
- Cukry a sladidla
- Pečení a vaření
- Ochucovadla
- Oleje a tuky
- Nápoje
- Luštěniny a obiloviny
- Těstoviny
- Sušenky a sladkosti
- Slané pochutiny
Nejprodávanější
288 položek celkem
25 Kč
Slunečnicová semínka jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitaminu E a vitaminu B1. Jsou velmi bohatá na hořčík, železo, vápník a fosfor. Použití: mohou se používat na pečivo, chléb, do kaší, salátů a k dalšímu potravinářskému zpracování. Složení: semena slunečnice. Výživové hodnoty: Energetická...
45 Kč
Slunečnicová semínka jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitaminu E a vitaminu B1. Jsou velmi bohatá na hořčík, železo, vápník a fosfor. Použití: mohou se používat na pečivo, chléb, do kaší, salátů a k dalšímu potravinářskému zpracování. Složení: semena slunečnice. Výživové hodnoty: Energetická...
187 Kč
Slzovka je silný antioxidant, který vyličuje z těla nežádoucí usazeniny. Můžeme ji využít do polévek, jako přílohu k masu i k zelenině či k zahuštění omáček. Uvařená a rozmixovaná se přidává do různých kaší, placek, pomazánek, nákypů a mletého masa. Před použitím ideálně namočit den předem. ...
30 Kč
Obsahuje mnoho přírodních složek a minerálů, které jsou nezbytné pro zdraví, a to včetně hořčíku, draslíku, vápníku, sodík, fosforu a železa. Himalájská sůl může je velmi přínosná, ale i tak není vhodné její konzumaci přehánět. Složení: himalájská bílá jemná sůl. Výživové hodnoty: Energetická...
68 Kč
Je to sůl vytažená v sopečných oblastech Pákistánu, která má vyšší podíl minerálních látek než klasická jídelní sůl, v Asii též nazývaná Black salt - černá sůl. Obsah NaCl cca 92%. Tato sůl obsahuje důležité minerály, které lidské tělo potřebuje. Sůl obsahuje hlavně vápník, hořčík a železo. Tato...
30 Kč
Růžová Himalájská sůl je jedinečná svým vyváženým obsahem přírodních minerálních látek. Sůl pochází z dokonale čistého prostředí a je vhodná pro veškeré využití v kuchyni i pro péči o tělo. Složení: Himalájská sůl růžová hrubá. Výživové hodnoty: Energetická hodnota Tuky z toho nasycené...
30 Kč
Růžová Himalájská sůl je jedinečná svým vyváženým obsahem přírodních minerálních látek. Sůl pochází z dokonale čistého prostředí a je vhodná pro veškeré využití v kuchyni i pro péči o tělo. Složení: Himalájská sůl růžová jemná. Výživové hodnoty: Energetická hodnota Tuky z toho nasycené...
43 Kč
Lahodné taštičky bez lepku, zdravější alternativa mlsání, třeba jako dezert ke kávičce. Bez přidaného cukru. Složení: Složení: kukuřičný škrob, čiroková mouka, zahušťovadlo - guarová guma, fruktóza, rýžový sirup, neztužený kokosový olej, bambucké máslo, aroma, jáhlová mouka - 10%, rýžová mouka,...
143 Kč
TAMARI SAN - J BIO je sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů. Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje...
36 Kč
Tapioka má široké využití, lze ji přidat do bezlepkové mouky a zlepšit konzistenci hotových jídel. Je vhodný na zahušťování polévek a omáček, na sladké i slané pečení. Tapiokové perly se používají jako zahušťovadlo do pudinků, ke zvláčnění bezlepkových těst, jako pojivo místo vajec. Z tapioky si...
97 Kč
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume - su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v...
26 Kč
Ovesné vločky jsou lehce stravitelné a známé svým obsahem lehce rozpustné vlákniny. Z ovesných vloček se připravuje řada pokrmů spadajících do kategorie „zdravé výživy“, především müsli, a používají se též při výrobě celozrnného pečiva. Jsou cenným zdrojem řady živin. Složení: OVESNÉ vločky s...