Potraviny, Strana 18
-
Koření a sůl
-
Nakličování
-
Řasy
-
Sušené plody
-
Müsli, lupínky a cereálie
-
Instantní kaše
-
Čokolády
-
Káva, kakao a jejich náhražky
-
Cukry a sladidla
-
Pečení a vaření
-
Ochucovadla
-
Oleje a tuky
-
Nápoje
-
Luštěniny a obiloviny
-
Těstoviny
-
Sušenky a sladkosti
-
Slané pochutiny
Nejprodávanější
292 položek celkem

44 Kč
Sezamové semínko je považováno za nejstarší koření na světě. Je výborným zdrojem organického vápníku, fosforu a hořčíku. Napomáhá např. při léčbě nemocí kostí a zlomenin. Semínka mají dobrý vliv na ledviny játra, slezinu - slinivku a plíce. Rozemletá semínka se používají na výrobu Tahini. Složení:...

124 Kč
sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů. Rozdíl mezi shoyu a tamari: Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale ...

73 Kč
Neobsahuje konzervační látky ani stabilizátory. Je využíván ke zdravému slazení, zahušťování, jako pojivo, k ochucování, jako částečná náhrada medu atd. Významné je jeho použití při výrobě dietetických přípravků a výrobků. Vhodný k výrobě cukrovinek a bonbónů. Složení: JEČMENNÝ slad, pitná voda. ...

30 Kč
Slunečnicová semínka jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitaminu E a vitaminu B1. Jsou velmi bohatá na hořčík, železo, vápník a fosfor. Použití: mohou se používat na pečivo, chléb, do kaší, salátů a k dalšímu potravinářskému zpracování. Složení: semena slunečnice. Výživové hodnoty: Energetická ho...

53 Kč
Slunečnicová semínka jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitaminu E a vitaminu B1. Jsou velmi bohatá na hořčík, železo, vápník a fosfor. Použití: mohou se používat na pečivo, chléb, do kaší, salátů a k dalšímu potravinářskému zpracování. Složení: semena slunečnice. Výživové hodnoty: Energetická ho...

185 Kč
Slzovka je silný antioxidant, který vyličuje z těla nežádoucí usazeniny. Můžeme ji využít do polévek, jako přílohu k masu i k zelenině či k zahuštění omáček. Uvařená a rozmixovaná se přidává do různých kaší, placek, pomazánek, nákypů a mletého masa. Před použitím ideálně namočit den předem. Složen...

29 Kč
Obsahuje mnoho přírodních složek a minerálů, které jsou nezbytné pro zdraví, a to včetně hořčíku, draslíku, vápníku, sodík, fosforu a železa. Himalájská sůl může je velmi přínosná, ale i tak není vhodné její konzumaci přehánět. Složení: himalájská bílá jemná sůl. Výživové hodnoty: Energetická ho...

66 Kč
Je to sůl vytažená v sopečných oblastech Pákistánu, která má vyšší podíl minerálních látek než klasická jídelní sůl, v Asii též nazývaná Black salt - černá sůl. Obsah NaCl cca 92%. Tato sůl obsahuje důležité minerály, které lidské tělo potřebuje. Sůl obsahuje hlavně vápník, hořčík a železo. Tato sů...

29 Kč
Růžová Himalájská sůl je jedinečná svým vyváženým obsahem přírodních minerálních látek. Sůl pochází z dokonale čistého prostředí a je vhodná pro veškeré využití v kuchyni i pro péči o tělo. Složení: Himalájská sůl růžová hrubá. Výživové hodnoty: Energetická hodnota Tuky z toho nasycené mastné ...

29 Kč
Růžová Himalájská sůl je jedinečná svým vyváženým obsahem přírodních minerálních látek. Sůl pochází z dokonale čistého prostředí a je vhodná pro veškeré využití v kuchyni i pro péči o tělo. Složení: Himalájská sůl růžová jemná. Výživové hodnoty: Energetická hodnota Tuky z toho nasycené mastné ...

140 Kč
TAMARI SAN - J BIO je sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů. Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek....

39 Kč
Tapioka má široké využití, lze ji přidat do bezlepkové mouky a zlepšit konzistenci hotových jídel. Je vhodný na zahušťování polévek a omáček, na sladké i slané pečení. Tapiokové perly se používají jako zahušťovadlo do pudinků, ke zvláčnění bezlepkových těst, jako pojivo místo vajec. Z tapioky si mů...