Natural Jihlava
Webová stránka značky: Natural Jihlava
Přinést lidem to, co se v Česku na sklonku totality nedalo koupit, a také léčit zákeřnou nemoc zdravými potravinami. To jsou dva impulzy, které stály na startu značky Natural Jihlava. Za 27 let existence firmy jsme do svého portfolia zařadili více než 10 000 zdravých potravin.
Zaměřují se se na výrobu stravy pro ty, kteří mají ze zdravotních důvodů zvýšené požadavky na skladbu potravin. Vyhledávají je také vyznavači zdravého životního stylu. V jejich výrobně na rozhraní Čech a Moravy ve městě Jihlavě vytvářejí produkty z oblasti makrobiotické, racionální a bezlepkové stravy. Jejich výroba čítá bezlepkovou a celozrnnou pekárnu, dražovnu, velkoobchodní sklad a balírny.
Nehledí prvořadě na cenu, ale jejich prioritou je kvalita potravin. Vytvořili stovky originálních receptur, které dokázali uvést na trh i s patřičnými certifikáty a atesty. Jako jedni z mála mají například oddělenou balírnu na bezlepkové potraviny. Důsledně dodržují podmínky všech úřadů i atestací.
Kromě omezeného sortimentu dostupného na našem webu můžete v klidu domova objednávat v jejich Tržnici a zboží se nechat dovést do naší prodejny v Říčanech.
Kokosová mouka se dá využít při přípravě slaných i sladkých pokrmů, při vaření, pečení, smažení. Dají se z ní připravit lahodné kaše, lívance, palačinky, wafle, cookies, chipsy, brownies, koláče aj. Přidat ji můžete i do omáčky a polévky. Složení: jemně mletá mouka z kokosu BIO. Výživové...
Kód: NAT8595617904046
zahušťování - kukuřičná mouka vám dobře zahustí omáčky i polévky. obalování - kukuřičná mouka je také skvělá na obalování knedlíky, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených příloh. pečivo - z této mouky lze připravit třeba i chléb nebo muffiny, doporučujeme kombinovat kukuřičnou...
Kód: NAT8594010318467
Kukuřičná mouka polohrubá je vhodná k zahušťování, ať už jsou to polévky nebo omáčky - má hrubší konzistenci a velmi dobré chuťové vlastnosti. Polohrubou kukuřičnou mouku také můžete použít jako pojivo do sekané nebo karbanátků. Složení: Kukuřičná mouka 100%. Výživové hodnoty: Energetická...
Kód: NAT8594010318481
S lupinovou moukou můžete péct, zahušťovat, vyrábět těstoviny a nahradit s ní žloutky. Lupinová mouka je bohatá na bílkoviny, ale obsahuje minimum sacharidů. Je tedy vhodná při Low Carb i při bezlepkové dietě. Složení: hladká mouka z VLČÍHO BOBU (lupiny). Výživové hodnoty: Energetická hodnota...
Kód: NAT8594010318740
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku. Mandlová mouka se vyrábí z najemno...
Kód: NAT8595617903919
Ovesná mouka je skvělou volbou, pokud vyžadujete bezlepkovou mouku a zároveň chcete produkt s kvalitními výživovými hodnotami. Ovesná mouka se vyznačuje vysokým obsahem bílkovin. Pečivo z ovesné mouky Vám dodá dostatek energie na celý den. Alergeny: produkt neobsahuje žádné alergeny. Složení:...
Kód: NAT8595617903803
Ovesná mouka se přidává do těst z pšeničné mouky pro svou ovesnou chuť, schopnost dělat těsto křehčí a vláčnější a v kuchyni je vhodná pro snížení obsahu lepku. Ovesnou mouku můžete použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček. Složení: mouka z OVESA...
Kód: NAT8594010319099
Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Při pečení se obvykle také míchá s jinými druhy mouky (pohanková, kukuřičná a další). ...
Kód: NAT8595617909652
Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Složení: mouka z loupané...
Kód: NAT8594010319563
Rýžová mouka polohrubá je velmi lehce stravitelná mouka s nízkým obsahem tuku používání k sladkému i slanému pečení. Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a...
Kód: NAT8594010319570
Tapioková mouka je výborná náhrada za klasickou pšeničnou mouku. A má opravdu široké spektrum využití. Obsahuje spoustu sacharidů, bílkoviny a hlavně neobsahuje lepek ani jiné alergeny. Tapioková mouka je tak ideální pro celiaky, vegany či při paleo stravě. Složení: 100% škrob z hlízy keře...
Kód: NAT8595617910047
Fazole mungo jsou zhruba pětimilimetrová semena z teplomilné rostliny vigna zlatá (Vigna radiata), jejíž domovinou je Asie. Tato luštěnina každopádně svým vzhledem i chutí připomíná klasický hrášek. Fazole mungo působí kladně na obranyschopnost organismu a na trávící soustavu. Konzumují se buď...
Kód: NAT8595617900178
Stránka 5 z 9 -
98 položek celkem