Natural Jihlava
Webová stránka značky: Natural Jihlava
Přinést lidem to, co se v Česku na sklonku totality nedalo koupit, a také léčit zákeřnou nemoc zdravými potravinami. To jsou dva impulzy, které stály na startu značky Natural Jihlava. Za 27 let existence firmy jsme do svého portfolia zařadili více než 10 000 zdravých potravin.
Zaměřují se se na výrobu stravy pro ty, kteří mají ze zdravotních důvodů zvýšené požadavky na skladbu potravin. Vyhledávají je také vyznavači zdravého životního stylu. V jejich výrobně na rozhraní Čech a Moravy ve městě Jihlavě vytvářejí produkty z oblasti makrobiotické, racionální a bezlepkové stravy. Jejich výroba čítá bezlepkovou a celozrnnou pekárnu, dražovnu, velkoobchodní sklad a balírny.
Nehledí prvořadě na cenu, ale jejich prioritou je kvalita potravin. Vytvořili stovky originálních receptur, které dokázali uvést na trh i s patřičnými certifikáty a atesty. Jako jedni z mála mají například oddělenou balírnu na bezlepkové potraviny. Důsledně dodržují podmínky všech úřadů i atestací.
Kromě omezeného sortimentu dostupného na našem webu můžete v klidu domova objednávat v jejich Tržnici a zboží se nechat dovést do naší prodejny v Říčanech.
Lahodné taštičky bez lepku, zdravější alternativa mlsání, třeba jako dezert ke kávičce. Bez přidaného cukru. Složení: Složení: kukuřičný škrob, čiroková mouka, zahušťovadlo - guarová guma, fruktóza, rýžový sirup, neztužený kokosový olej, bambucké máslo, aroma, jáhlová mouka - 10%, rýžová mouka,...
Kód: NAT8595617903063
TAMARI SAN - J BIO je sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů. Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje...
Kód: NAT8595617900048
Tapioka má široké využití, lze ji přidat do bezlepkové mouky a zlepšit konzistenci hotových jídel. Je vhodný na zahušťování polévek a omáček, na sladké i slané pečení. Tapiokové perly se používají jako zahušťovadlo do pudinků, ke zvláčnění bezlepkových těst, jako pojivo místo vajec. Z tapioky si...
Kód: NAT8595617904206
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume - su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v...
Kód: NAT8595617900932
Ovesné vločky jsou lehce stravitelné a známé svým obsahem lehce rozpustné vlákniny. Z ovesných vloček se připravuje řada pokrmů spadajících do kategorie „zdravé výživy“, především müsli, a používají se též při výrobě celozrnného pečiva. Jsou cenným zdrojem řady živin. Složení: OVESNÉ vločky s...
Kód: NAT8594010317477
Ovesné vločky jsou lehce stravitelné a známé svým obsahem lehce rozpustné vlákniny, která reguluje cholesterol a glukózu v krvi. Často proto též tvoří základ výživy sportovců. Ovesné vločky pomáhají snižovat krevní tlak. Složení: OVESNÉ vločky s klíčky. Výživové hodnoty: Energetická hodnota...
Kód: NAT8594010318122
Ovesné vločky jsou lehce stravitelné a známé svým obsahem lehce rozpustné vlákniny, která reguluje cholesterol a glukózu v krvi. Často proto též tvoří základ výživy atletů, zejména vzpěračů. Ovesné vločky pomáhají snižovat krevní tlak. Složení: OVESNÉ vločky s klíčky. Výživové hodnoty: ...
Kód: NAT8595617902196
Ovesné vločky jsou lehce stravitelné a známé svým obsahem lehce rozpustné vlákniny, která reguluje cholesterol a glukózu v krvi. Často proto též tvoří základ výživy sportovců. Ovesné vločky pomáhají snižovat krevní tlak. Složení: OVESNÉ vločky. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 1543kJ...
Kód: NAT8594010319129
Ideální použití: kaše, lívance, polévky, pomazánky, sušenky, granolu, cukroví, drobenku aj. Složení: vločky z mechanicky loupané pohanky. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 1580 kJ / 361 kcal Tuky 3,00 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,00 g Sacharidy 71,00 g z toho cukry 2,00 g Vláknina ...
Kód: NAT8594010319280
Jsou vhodné na přípravu kaše, na zahuštění polévek či omáček. Mají vysoký obsahu rutinu, který působí léčivě na cévy. Složení: vločky z termicky loupané pohanky. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 1580kJ/361kcal Tuky 3,00g z toho nasycené mastné kyseliny 1,00g Sacharidy 71,00g z toho cukry...
Kód: NAT8595617901083
Rýžové vločky jsou vyrobené z bílé rýže a jsou lehce stravitelné. Neobsahují gliadin (frakce glutenu) a mají nízký obsah sodíku. Vločky se používají jako zahušťovadlo do polévek, jogurtů, omáček, pomazánek a na kaše. Je to bezlepková potravina, takže se doporučuje i dětem. Složení: loupaná rýže...
Kód: NAT8595617900284
Složení: loupané ŠPALDOVÉ zrno. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 1377kJ/329kcal Tuky 1,70g z toho nasycené mastné kyseliny 0,30g Sacharidy 60,30g z toho cukry 0,070g Vláknina 10,00g Bílkoviny 17,00g Sůl
Kód: NAT8595617901601
Stránka 8 z 9 -
98 položek celkem